WAT ALS JE DIT ZOU KUNNEN VINDEN IN BELGIË?

EVERWAVE is een Belgische onderneming die surfers wil helpen om te genieten van kunstmatige golven in een meer. Klinkt goed? Lees meer hieronder!

EVERWAVE

De dichtstbijzijnde plek waar surfers van de Benelux naartoe kunnen voor een goede surf is minstens 800 km ver weg. Om de inwoners van de Benelux te helpen om fan te worden van surfen en om hen toe te laten te genieten van het gezonde stress-vrije leven van een surfer, zoeken we uit hoe we een kunstmatige surfinfrastructuur kunnen uitbouwen in België.

De installatie zal een tunnelvormige golf creëren van 1,5 tot 1,8 meter die aan de twee zijden van een pier breekt. Dit zal een complete surfervaring bieden aan 10 ervaren surfers per uur en aan 30 beginners per uur zonder de noodzaak van dure reiskosten.

Om dit te realiseren hebben we jouw hulp nodig. Als je 5 minuten van je tijd vrij kan maken om deze vragenlijst in te vullen, dan kunnen wij onze marktstudie afronden en hopen dat de resultaten goed zijn om ons project te realiseren.

Alsjeblieft, help ons door deze vragenlijst te beantwoorden.

Door deze vragenlijst in te vullen en te verzenden kan je een prijs winnen via onze loterij:

1 EVERWAVE logo T-shirt of 1 van de 5 bioscooptickets

per 1.000 unieke antwoorden

DE SURFING SCENE VAN VANDAAG

Iedereen die de surfing scene een beetje kent weet dat van zodra de condities perfect zijn, er een gevecht losbarst voor de perfecte golven. Vele mensen willen op dezelfde golven surfen. Met de hulp van een kunstmatige installatie is er geen reden voor overbezetting.

De groeiende media-aandacht voor het surfen maakt dat de sport nog verder groeit. De natuur beperkt ons met een wisselend aantal surfbare golven. Het is tijd dat surfen en techniek hand in hand gaan om de perfecte kunstmatige surfgolven te maken.

Vandaag zijn het niet alleen de surfers van Australië en Hawaii die de sport domineren, ook Europa is goed vertegenwoordigd door Frankrijk, Portugal en zelfs Duitsland. Het is nu tijd om ook de Benelux op de surf kaart te zetten, dank zij een eigen trainingsinstallatie.

Het EVERWAVE team dankt jullie bij voorbaat en hoopt

dat we jullie heel veel surfplezier kunnen bezorgen!

Everwave - Providing waves in Belgium

Contact - info@everwave.be